DataKapital Blog

Datakapital Dönüşüyor

Datakapital yazılım geliştirme

Yaklaşık bir buçuk yıldır iş istihbaratı ve analitik konularında hizmet veren genç organizasyonumuz, çağın ve sektörün dönüşümüne bağlı olarak yeniden yapılandı. Datakapital yazılım alanında istihdam ettiği yeni ekip arkadaşlarıyla artık analitik süreçleri makine öğrenimi ve destekleyici disiplinleri merkeze alarak yönetecek.

Kısa bir sürede sosyal medya içeriklerini bir veritabanına sürekli olarak çeken ve sentiment analiz yapan bir makine öğrenimini modülünün arka plan çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Böylece bizden hizmet alan organizasyonlar hakkında webde ve sosyal medyada çıkan paylaşımları anlık olarak duygu durumlarına göre kategorize edebileceğiz ve firmaların zaman içerisinde değişen dijital imajını isabetli olarak ölçebileceğiz.

Planladığımız modüllerin tamamlanmasının ardından mevcut hizmet altyapımız SaaS bir ürüne dönüşecek ve datakapital.com web adresinden yayınlanmaya başlayacaktır. Böylece paydaşlarımız ileri analitik hizmetleri doğrudan web üzerinden alabilecektir.

 

Exit mobile version